Random Article


Villain(s) van Star Wars Episode VII onthuld!

 


0
Posted 17/08/2014 by

Website Indie Revolver overspoelt het internet met mogelijke spoilers en weetjes voor Star Wars: Episode VII, de verderzetting van de legendarische ruimtesaga van George Lucas. Naast beelden van de nieuwe Storm Trooper-helmen, concept art van een oudere Harrison Ford als ruimterebel Han Solo en foto’s van Mark Hamill als de oudere Luke Skywalker, zijn er inmiddels heel wat mogelijke plotdetails vrijgegeven en verkrijgen we onze eerste kijk op de hoofdschurk van de film.

starwarsvillain

De villains van dienst beloven de Inquisitors te worden, gebaseerd op de personages uit het Expanded Universe. Ze worden aanvankelijk in de film omschreven als premiejagers en Sith-heksen, maar zijn in feite verdedigers van de Sith-orde dewelke Jedi-ridders opjagen doorheen het universum. In de nieuwe animatiereeks Star Wars: Rebels zien we ook een Inquisitor opduiken, waardoor de serie zo aan de nieuwe film wordt gekoppeld. In de vrijgegeven concept art zien we een Inquisitor de helm van Darth Vader vasthouden. Deze hoofdschurk wordt omschreven als lang, mager en griezelig met rode ogen, een rode lightsaber en enkele mechanische componenten aan zijn lichaam. Het zou zijn hand zijn dewelke we op onderstaande foto zien:

starwarshand

En dan nu de plotdetails. Zoals al eerder geweten, speelt Episode VII zich dertig jaar na The Return of the Jedi af. Ondertussen is er heel wat gebeurd. Zo zouden Han Solo en Chewbacca hun schip, de Millennium Falcon, kwijtgespeeld hebben en gevangen genomen zijn door de Inquisitors. Luke Skywalker is inmiddels een oudere Jedi-meester en is spoorloos verdwenen, mogelijk ook als gevangene van de Inquisitors. Uiteindelijk zal duidelijk worden dat de Inquisitors al sinds het begin de Sith en het Galactic Empire hebben geholpen, waardoor het weleens zou kunnen dat bepaalde delen uit de vorige films retroactief herschreven worden of in een nieuw daglicht worden gesteld. In een flashbackscène zou Billie Lourd, dochter van Carrie Fisher, de jongere versie van Princess Leia spelen en het is best wel mogelijk dat ook Darth Vader opnieuw opduikt in verschillende flashbacks.

Star Wars Episode VII wordt geregisseerd door J.J. Abrams (Super 8, Star Trek). Disney en Lucasfilm brengen de film op 18 december 2015 in de zalen.

markhamillluke

starwarshan1

starwarshan2

starwarsstormtrooper

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.