Random Article


Power Rangers Reboot krijgt releasedatum

 


0
Posted 14/08/2014 by

Filmstudio Lionsgate heeft een releasedatum geprikt voor de opkomende filmreboot van de Mighty Morphin Power Rangers. Op 22 juli, 2016 is het opnieuw Morphin’ Time. De Rangers vervoegen in juli 2016 o.a. de sequel op Dawn of the Planet of the Apes, de vijfde Bourne-film (The Bourne Betrayal), Marvel’s Doctor Strange, Angry Birds, Ice Age 5 en Independence Day 2 in wat wederom een overvolle maand voor zomerblockbusters belooft te worden. De film wordt geschreven door Ashley Miller en Zack Stentz, naar een verhaal van Roberto Orci (Transformers, The Amazing Spider-Man).

Mighty Morphin Power Rangers van Saban Entertainment startte in 1993 op Fox Kids. De tv-reeks rond een vijftal tieners uit het Amerikaanse stadje Angel Grove die superkrachten, morph suits en toegang tot bijhorende gigantische robots (Zords) verkregen werd een popcultureel fenomeen en een merchandise-imperium om u tegen te zeggen. De reeks gebruikt stock footage uit de Japanse Super Sentai-reeksen van Toei en kent inmiddels een twintigtal seizoenen en twee films. Vorig jaar vierde de franchise nog haar twintigste verjaardag.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.