Random Article


Bekijk Eerste Featurette voor Justice League: Throne of Atlantis

 


0
Posted 11/08/2014 by

Op de home release van de nieuwste DC-animatiefilm, Batman: Assault on Arkham, staat naar goeie gewoonte een featurette door de volgende film in de DC Universe Animated Original Movies-lijn. Dit wordt Justice League: Throne of Atlantis, de volgende grote animatiefilm van DC Entertainment en Warner Bros. Animation. Hierin praten cast en crew wat over de film, de personages en de comics waarop het verhaal gebaseerd werd.

Throne of Atlantis wordt gedeeltelijk gebaseerd op de gelijknamige verhaallijn uit de Justice League– en Aquaman-comicbookreeksen – waarin een oorlog tussen het onderzeese koninkrijk Atlantis en de bovenwereld plaats vindt – en is de rechtstreekse sequel op het eerder dit jaar verschenen Justice League: War. In tegenstelling tot de comic, zal de film ook de vernieuwde oorsprong van Arthur Curry/Aquaman, erfgenaam tot de troon van Atlantis, vertellen. Tevens wordt duidelijk dat de romance tussen Superman en Wonder Woman ook naar het kleine scherm zal worden vertaald…

Justice League: Throne of Atlantis wordt opnieuw geregisseerd door Jay Oliva en Ethan Spaulding en ziet o.a. Matt Lanter opduiken als Aquaman, Sam Witwer als Ocean Master, Sumalee Montano als Mera, Rosario Dawson als Wonder Woman, Jason O’Mara als Batman, Nathan Fillion als Green Lantern en Jerry O’Connell als Superman. De film verschijnt begin 2015 op Blu-ray en DVD.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.