Random Article


Terminator: Genesis wordt officieel Terminator: Genisys

 


1
Posted 07/08/2014 by

Arnold Schwarzenegger heeft een foto gedeeld waarop het officiële logo voor de vijfde Terminator-film te zien is. De film heet niet Terminator: Genesis zoals eerder gedacht, maar Terminator: Genisys. De bedoeling achter deze schrijfwijze is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk staat die “sys” wel voor “systems”.

Terminator: Genisys is de vijfde film in de succesvolle sci-fi franchise rond een toekomstige oorlog tussen mens en machine die via tijdreizen wordt uitgevochten en wordt geregisseerd door Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones). Arnold Schwarzenegger herneemt één van zijn meest  iconische filmrollen en wordt vergezeld door Emilia Clarke (Game of Thrones) als Sarah Connor, Jai Courtney (A Good Day to Die Hard) als Kyle Reese, Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) als John Connor en Lee Byung-Hun (G.I. Joe: Rise of Cobra) als de T-1000. Terminator: Genisys komt op 1 juli 2015 in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    rmg

    Geen slechte grappen over Sonic?!… …

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.