Random Article


Speelt Jeffrey Dean Morgan Thomas Wayne in Batman V Superman: Dawn of Justice?

 


0
Posted 07/08/2014 by

Een op de set van Batman V Superman: Dawn of Justice gespot schilderij toont acteur Jeffrey Dean Morgan, gekend van zijn rollen als o.a. The Comedian in Watchmen (2009) en Franklin Clay in The Losers (2010). De kans is groot dat Morgan daarmee Thomas Wayne zal spelen, de vader van Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck). Wayne was een dokter en een gegoede burger uit Gotham City, die voor het eerst verscheen in Detective Comics #33 (1939). De roofmoord op Thomas Wayne en zijn vrouw Martha zette de jonge Bruce Wayne aan om de Dark Knight te worden.

thomaswayne

Een grote rol wordt dit zeker niet, maar het is wel een mooie cameo. Batman V Superman: Dawn of Justice vormt de sequel op Man of Steel, de prequel op Justice League en breidt het DC-filmuniversum verder uit. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen) en knalt op 25 maart 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.