Random Article


SDCC 2014: Een Terugblik op Marvel’s Phase 1 & 2 Films + Eerste Beelden van Thanos

 


0
Posted 01/08/2014 by

Hierboven kan je een op San Diego Comic-Con getoonde video bekijken, waarin Marvel Studios terugblikt op Phase 1 & 2 van het Marvel-filmuniversum. Van Iron Man (2008) tot The Avengers (2012) tot nieuwste telg Guardians of the Galaxy (2014). Hierbij krijgen we ook de eerste bewegende beelden van Josh Brolin als Thanos de Mad Titan, dewelke nog zeer belangrijk zal blijken in de volgende fase…

Na Guardians of the Galaxy, wordt Phase 2 afgesloten met Avengers: Age of Ultron. Daarna gaat met o.a. Ant-Man, Dr. Strange, Guardians of the Galaxy 2, Captain America 3, Thor 3 en The Avengers 3/cross-over met Guardians of the Galaxy┬áde derde fase van start…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response



Gelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.