Random Article


SDCC 2014: DC Animation kondigt Batman Vs Robin en Justice League: Gods and Monsters aan

 


0
Posted 28/07/2014 by

In 2015 zullen DC Entertainment en Warner Bros. Animation niet enkel Justice League: Throne of Atlantis op de markt brengen, ook Justice League: Gods and Monsters en Batman Vs Robin komen eraan als volgende DC Universe Animated Original Movies. Dit bevestigden ze op de San Diego Comic-Con, na de première van Batman: Assault on Arkham.

Rond Justice League: Gods and Monsters is nog niet veel geweten, maar de film zal een origineel verhaal hebben, geschreven door DC-animatielegende Bruce Timm (Batman: TAS, Superman: TAS). De animatiefilm heeft ook niets te maken met de comic JLA: Gods and Monsters uit 2001.

Batman Vs Robin deelt zijn titel met het tweede verzamelde volume van DC’s Batman & Robin-reeks, maar zal meer losjes gebaseerd worden op de recente Court of Owls/Night of the Owls-verhaallijnen uit de Batman-reeksen. De Batman in de animatiefilm is Bruce Wayne, terwijl zijn zoon Damian Wayne Robin zal zijn. De film is hiermee een soort sequel op Batman & Son, dewelke eerder dit jaar verscheen.

jlagodsandmonsters

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.