Random Article


Eerste Volledige Trailer voor The Hobbit: The Battle of the Five Armies

 


0
Posted 28/07/2014 by

Hierboven kan je de eerste trailer bekijken voor The Hobbit: The Battle of the Five Armies, de derde en laatste film in de The Hobbit-filmtrilogie van Peter Jackson (The Lord of the Rings, King Kong) gebaseerd op het boek van J.R.R. Tolkien. Nadat Bilbo Baggins (Martin Freeman) en de dwergen onder leiding van Thorin Oakenshield (Richard Armitage) de draak Smaug (Benedict Cumberbatch) geconfronteerd hebben in de Lonely Mountain, is de draak op weg om Lake-town in vuur en vlam te zetten. Daarna barst er een strijd los tussen de Goblins en Wargs, de Elven van Mirkwood, de Dwergen, de mensen van Lake-town en de adelaars om de schat die in de Lonely Mountain te vinden is. Ondertussen is tovenaar Gandalf the Grey (Ian McKellen) op het spoor gekomen van de uit de dood teruggekeerde Sauron

The Hobbit: The Battle of Five Armies zal de voorlopige laatste uitstap naar Middle-Earth op het grote scherm worden en loopt vanaf 10 december in de bioscoop.

hobbit3

hobbitbattle

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.