Random Article


Volledige Trailer voor The Death of “Superman Lives!”: What Happened?

 


0
Posted 25/07/2014 by

Hierboven kan je de volledige trailer bekijken voor de documentaire The Death of Superman Lives!: What Happened? van Jon Schnepp. De docu handelt over de stopgezette productie van de film Superman Lives!, dewelke geregisseerd zou worden door Tim Burton (Batman, Batman Returns) naar een basisscript van Kevin Smith (Clerks, Comic Book Men). Niemand minder dan Nicolas Cage (Ghost Rider, Kick-Ass) zou in de huid kruipen van ‘s werelds eerste superheld en DC’s man van staal in een verhaal gebaseerd op The Death and Return of Superman met grote rollen voor het monster Doomsday en een spinachtige Brainiac.

Wanneer je weet wat voor meningsverschillen er waren in de productie van de film, is het misschien maar goed dat de prent nooit gemaakt werd, maar het zou op zijn minst toch interessant geworden zijn. De docu zal later dit jaar uitgebracht worden.

Superman-Lives-Nicolas-Cage-in-costume1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.