Random Article


Howard The Duck heeft cameo in Guardians of the Galaxy

 


0
Posted 17/07/2014 by

Dit is nu eens Howard_The_Duck_-8een cameo die we niet verwachtten. De credits voor Marvel‘s opkomende Guardians of the Galaxy-film vermeldden Steve Gerber en Val Mayerik – de scheppers van Howard The Duck. Dit betekent dat Marvel’s eigenzinnige pratende eend een cameo heeft in de sci-fi/superheldenblockbuster. Howard The Duck verscheen voor het eerst in Adventure info Fear #19 (1973) en verkreeg in 1986 zijn eigen bioscoopfilm mede-geproduceerd door George Lucas. De film werd echter een grandioze flop.

Howard The Duck is uiteraard niet de enige gekende cameo in Marvel’s opkomende ruimte-epos. Hou ook je ogen open voor Cosmo de ruimtehond, Stan Lee als een ladies man op Xandar, Nathan Fillion (Firefly) als een monsterlijke gevangene en de stem van Rob Zombie als de intercom van een ruimteschip. Hieronder vind je nog enkele nieuwe posters voor de premiejager Yondu (Michael Rooker), één van de leden van de oorspronkelijke Guardians of the Galaxy in de comics en een vaderfiguur voor Star-Lord in de film, alsook Glenn Close (Damages) als Nova Prime en John C. Reilly (Wreck-It Ralph) als Rhomann Dey – twee hoog gerankte leden van het intergalactische Nova Corps.

Guardians of the Galaxy wordt geregisseerd door James Gunn en knalt vanaf 13 augustus de bioscoopzalen binnen.

guardiansofthegalaxyyonduposter gotg-bus-shelter-corpsman-dey gotg-bus-shelter-nova-prime

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.