Random Article


Eerste Officiële Foto’s voor Avengers: Age of Ultron

 


0
Posted 17/07/2014 by

avengersageofultronlogo

Eerder lieten we al enkele gelekte setfoto’s op jullie los van Avengers: Age of Ultron, de sequel op Marvel‘s The Avengers (2012). Via Entertainment Weekly verkrijgen we echter de eerste officiële foto’s van de sequel tot de grootste superheldenfilm tot hiertoe. We zien o.a. de nieuwe kostuums voor Captain America, Iron Man, Thor, Hawkeye en Black Widow,  science buddies Tony Stark en Bruce Banner, Don Cheadle als James Rhodes/Iron Patriot, regisseur Joss Whedon, Aaron Taylor-Johnson als Quicksilver en Elizabeth Olsen als Scarlet Witch. Verder verkrijgen we onze eerste deftige kijk op de moordzuchtige robot Ultron, de hoofdschurk van de film vertolkt door James Spader.

Ultron zal – zoals velen al vermoedden – deze keer niet door Hank Pym/Ant-Man in het leven geroepen worden zoals in de comics, maar ontstaan als een A.I. gecreëerd door Tony Stark/Iron Man. Nu S.H.I.E.L.D. uit elkaar gevallen is, krijgen de Avengers het opeens heel erg druk met de planeet veilig te houden. Ultron – en zijn leger drones – worden gecreëerd als een manier om het team wat rust te gunnen. Het duurt echter niet vooraleer Ultron de mensheid ziet als grootste bedreiging voor de planeet…

Avengers: Age of Ultron knalt vanaf 29 april 2015 de bioscoopzalen binnen…

av1 av2 av3 av4 av5 av6 av7 av8 av9

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.