Random Article


Tim Kring praat over Heroes: Reborn

 


2
Posted 15/07/2014 by

Heroes was de sci-fi/superheldenreeks die van 2006 tot 2010 wist te verrassen op tv zonder dat het een rechtstreekse link had met Marvel of DC Comics. Het eerste seizoen was van een ongekende kwaliteit. Maar veel critici hadden rond 2010 het idee dat de serie ook wel toe was aan een einde. NBC verraste eerder dit jaar met de mededeling dat Heroes weer terug zou komen op tv als miniserie.

In een interview met Entertainment Weekly liet Heroes-schepper Tim Kring weten dat het idee voor Heroes: Reborn uit de koker van NBC kwam. “Ze hadden het idee dat er nog leven in zat en vroegen of ik weer aan het roer wilde staan om het op poten te zetten,” aldus de regisseur. Kring had sowieso nog wat ideeën klaarliggen voor een vijfde seizoen van de serie. Deze worden opgepoetst en zullen worden ingezet. Deze nieuwe serie zal in ieder geval inhaken op de zaken waar seizoen 4 mee eindigde. Kring vermeldde ook dat het handig is om het exacte aantal episodes te weten en hierin een compleet verhaal te kunnen vertellen, zonder te moeten kijken naar een mogelijk volgend seizoen.

Het is de bedoeling dat het gros van de cast zal bestaan uit nieuwe mensen. Al zullen we waarschijnlijk nog wat oude bekenden gaan terugzien. De eerste aflevering zal in ieder geval een kort optreden van Jack Coleman als Noah Bennet/The Man with the Horn-Rimmed Glasses bevatten. Wie niet terugkomen zijn Ali Larter (Niki en Jessica Sanders) en Zachary Quinto (Sylar). De eerste wil zich volledig toeleggen op haar nieuwe tv-serie Legends. Quinto heeft gesproken met Kring en is eigenlijk niet beschikbaar vanwege andere werkzaamheden, zoals de derde Star Trek-film. Hij is er ook nog niet helemaal uit of hij terug in de rol van Sylar wil kruipen. Van de ene kant vind hij het vleiend, van de andere kant wil hij liever naar de toekomst kijken.

Heroes: Reborn telt 13 afleveringen en staat gepland voor een release in 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


 1. avatar
   

  Eerlijk gezegd:
  HEROES was geweldig. Het begin… zelfs het volgende seizoen.
  Maar uiteindelijk werd het een stinkend dood paard ZEKER met dat belachelijke einde, dat ik me niet eens meer herinner. Het was namelijk ECHT geen lekker einde. Net zoals Fringe bleef je met een ontevreden gevoel achter.

  Zelfs de comics waren geweldig maar die zijn waardeloos geworden doordat de serie zelf in elkaar klapte. Dubbel jammer dus.

  Quinto was geweldig in de serie, Ali Larter ook. Ach.. er waren alleen maar geweldige acteurs eigenlijk. Maar het karakter van Quinto was nog de meest interessante. Ik hoop dat ze het karakter dan in stand houden zonder Quinto!
  • avatar
    
   de baard van alan moore

   Heroes eindigde in zekere zin zoals het begon. Een Claire die voor het oog van de wereldwijde pers een sprong maakt die ieder normaal mens de das om zou doen. Vervolgens in de camera kijkt waarna niets noghetzelfde zou zijn. Sterk einde.
   Ik weet niet of Sylar zonder Quinto zou werken. Ik vind dat de prestatie van de acteur niet los gezien kan worden van het personage.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.