Random Article


Constantine wipt mede-hoofdrolspeelster Lucy Griffiths

 


0
Posted 12/07/2014 by

Actrice Lucy Griffiths zou een hoofdrol spelen in Constantine, maar mag weer vertrekken. Griffiths zou in de rol van Liv kruipen, de dochter van een overleden vriend van DC’s working-class magiër John Constantine. Liv had de mogelijkheid om geesten en demonen te herkennen die tussen de mensen rondlopen, waardoor ze het doelwit zou worden van een krachtige demoon. Maar het personage was te onvolwassen waardoor de band tussen Constantine en Liv ervoor zorgde dat de serie een toon kreeg waar de producenten van de serie niet zoveel mee konden.

Daarom hebben ze ervoor gekozen om Liv te vervangen door Zed. Lezers van de Hellblazer-comic zijn natuurlijk wel bekend met het personage. Zed is een rauwere volwassen dame die vertrouwd is met haar vermogens om in de geestenwereld te kijken. Ze zal als partner van Constantine gaan fungeren en is in deze rol gelijkwaardiger dan Liv. Het zal overigens niet bij Zed blijven. Er zullen gedurende het seizoen meer personages uit de occulte hoek van het DC-universum aan de cast worden toegevoegd.

Constantine staat nog altijd gepland voor een debuut op 24 oktober op NBC.zed constantine

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.