Random Article


Eerste kijk op Henry Cavill als de Man of Steel in Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 04/07/2014 by

Na de eerste officiële foto van Ben Affleck in kostuum als Batman, is het nu tijd voor Henry Cavill als zowel Superman als zijn alter ego Clark Kent in de opkomende Batman V Superman: Dawn of Justice. De opvolger van Man of Steel breidt het filmuniversum van DC Comics verder uit en zal de weg naar een Justice League-film inzetten. De Superman-foto lijkt ons ook een eerste kijk op Gotham City te geven.

bvssuperman

Batman V Superman: Dawn of Justice is de sequel op Man of Steel en wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De prent vliegt bij ons vermoedelijk op 27 april, 2016 de zalen binnen.

bvsclark

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.