Random Article


Rosario Dawson gecast in Daredevil

 


0
Posted 21/06/2014 by

Marvel Studios maakte eind 2013 bekend dat ze een deal met Netflix hadden gesloten. Een aantal helden krijgen daar een eigen serie en wanneer hun soloreeksen zijn afgesloten komen ze allemaal bij elkaar voor een Defenders tv-reeks. Hierbij volgt Marvel hetzelfde model dat ze gebruikt hebben voor de aanloop naar de The Avengers-film. De reeks die de spits zal afbijten is Daredevil, waarin Charlie Cox de rol van de man zonder vrees op zich neemt en Vincent D’Onofrio misdaadbaas Wilson Fisk/Kingpin zal spelen.

rosario ddVia haar website maakte Marvel nu ook bekend dat Rosario Dawson is gestrikt voor een rol in de tv-serie. De actrice is vooral bekend door haar rollen in Sin City en natuurlijk Death Proof. Jeph Loeb, Marvel’s hoofd van de tv-divisie, vertelt dat ze een jonge vrouw zal spelen wiens rol cruciaal zal zijn voor het verloop van de reis die Matt Murdock aflegt richting zijn identiteit als Daredevil. Klinkt cryptisch. Zou het kunnen draaien om Elektra? Loeb verzekert de kijker dat Dawson de eerste keuze was voor deze rol.

Komende zomer zal de productie van de serie beginnen. De bedoeling is dat Daredevil in 2015 zijn première beleeft.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.