Random Article


Nieuwste Trailer en Posters voor Frank Miller’s Sin City: A Dame to Kill For

 


0
Posted 11/06/2014 by

Sin-City-2-A-Dame-to-Kill-For-HC1Hierboven kan je de nieuwste trailer bekijken voor Frank Miller’s Sin City: A Dame to Kill For. De sequel op de bejubelde neo-noir misdaadfilm uit 2005 wordt opnieuw gebaseerd op de comics van Frank Miller (The Dark Knight Returns, 300, Holy Terror) en telt wederom verschillende verhalen uit de poel van verderf die (Ba)Sin City heet.

Het titelverhaal van de film werd gebaseerd op de A Dame to Kill For-minireeks uit 1993-94, waarin Dwight McCarthy (Josh Brolin) wordt gemanipuleerd door zijn ex Ava Lord (Eva Green) om haar nieuwe man, een maffiabaas, te vermoorden. In de andere verhaallijnen spenderen we o.a. een zaterdagavond met Marv (Mickey Rourke), krijgen we een vervolg op het verhaal tussen Nancy Callahan (Jessica Alba) en politiedetective Hartigan (Bruce Willis) en zien we gokker Johnny (Joseph Gordon-Levitt) de slechtste avond van zijn leven beleven nadat hij de verkeerde persoon klopte in een pokerwedstrijd…

Frank Miller’s Sin City: A Dame to Kill For wordt opnieuw geregisseerd door Robert Rodriguez & Frank Miller en verschijnt in de VS op 22 augustus in de bioscoopzalen. Voorlopig ziet het ernaar uit dat dit 28 augustus wordt in Nederland en 17 september in België. De eerste trailer vind je hier. Hieronder kan je ook enkele posters van de verschillende karakters bekijken.

sin city 2 1

sin city 2 2

sin city 2 4

sin city 2 5

sin city 2 3

eva_green_poster_a_dame_to_kill_for

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.