Random Article


Is dit het Wonder Woman kostuum voor Batman v Superman: Dawn of Justice?

 


1
Posted 02/06/2014 by

De voorbije weken ging het natuurlijk meermaals over de Batman v Superman: Dawn of Justicefilm. De twee grootste superhelden op aarde komen voor het eerst samen op het witte doek in 2016. Maar ook ‘s werelds grootste superheldin – Wonder Woman – zit in de film. Zij wordt vertolkt door de Israëlische actrice Gal Gadot.

Wat zal ze dragen? Het originele Wonder Womankostuum wordt wat te onthullend gevonden. Er gaat een artikel rond op het internet dat het filmkostuum gebaseerd zou worden op de kloffie die ze droeg tijdens de korte run van J. Michael Stracynski op DC’s Wonder Woman-comic uit 2010. In de door hem geschreven Odyssey-verhaallijn hebben de goden om onbekende redenen het verleden van Wonder Woman aangepast, waardoor haar leven er een stuk grimmiger uit is gaan zien. Ze moet zien te ontdekken of het mogelijk is om de originele tijd te herstellen… De design van het kostuum werd gedaan door Jim Lee en vormde tevens ook de inspiratie voor Wonder Woman’s look in de game Injustice: Gods Among Us.

Batman v Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot is Diana Prince/Wonder Woman. De prent vliegt bij ons vermoedelijk op 27 april, 2016 de zalen binnen.

Wonder_Woman_No__601

Wonder Woman: Odyssey bij Archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


 1. avatar
   
  Veruca

  Ik ben wel fan van dat outfit, maar aan de andere kant mist het wel die iconische WW look. Ik hoop anders wel dat haar Amazonian roots goed tot uiting komen, dus wat armor zou wel niet mis zijn. Het getoonde outfit hierboven is net iets te modern, tenzij ze in de film WW’s verhaal aanpassen dat ze al enige tijd in de VS woont.

  Ik zou wel de eerst alinea een beetje aanpassen:
  “Maar ook ‘s werelds grootste superheldin – Wonder Woman – zit in de film. Zij wordt, ironisch genoeg, vertolkt door ‘s werelds kleinste actrice, de Israëlische actrice Gal Gadot.” :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.