Random Article


Josh Brolin is Thanos in Marvel’s Guardians of the Galaxy

 


0
Posted 01/06/2014 by

Een officiële bevestiging is er nog niet, maar verschillende bronnen meldden dit weekend dat de Amerikaanse acteur Josh Brolin de stem van Thanos zal verzorgen in Marvel‘s Guardians of the Galaxy. De kosmische überschurk zou niet alleen te zien zijn in Guardians, maar ook in komende Avengers-films. Brolin zou echter enkel de stem van de Mad Titan verzorgen. Of hij ook motion capture doet is nog niet geweten.

Brolin is geen vreemde tot comicbookfilms, zo speelde hij eerder al in Jonah Hex en Men in Black III en speelt hij binnenkort een hoofdrol in Sin City: A Dame to Kill For. Thanos verscheen voor het eerst in de comics in Iron Man #55 uit 1973 en op het grote scherm maakte hij zijn debuut in de post-credits scène van The Avengers. Naast zijn aanwezigheid in Guardians of the Galaxy zou hij mogelijk ook de hoofdschurk worden in The Avengers 3.

Guardians of the Galaxy loopt vanaf 13 augustus in de zalen. Meer over Thanos lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.