Random Article


Charlie Cox is Marvel’s nieuwe Daredevil

 


0
Posted 28/05/2014 by

De Britse acteur Charlie Cox, bekend van zijn rollen in o.a. Stardust en Boardwalk Empire, zal Daredevil vertolken in de gelijknamige Marvel Netflix-reeks. De rol van Matt Murdock, aka de Man Without Fear, werd eerder al vertolkt door Rex Smith in The Trial of the Incredible Hulk (1989) en door Ben Affleck in Daredevil (2003). Het personage verscheen voor het eerst in Daredevil #1 uit 1964 en viert dit jaar zijn 50ste verjaardag.

De nieuwe Daredevil tv-serie zal zich afspelen in het hedendaagse Hell’s Kitchen, New York, en vindt plaats in het Marvel Cinematic Universe. Eerder was het al geweten dat Steven S. DeKnight (Spartacus) Drew Goddard zou opvolgen als showrunner. Daredevil komt eraan in 2015, telt 13 afleveringen en is de eerste van vijf aan elkaar verbonden Marvel/Netflix-reeksen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.