Random Article


*update* CW’s The Flash voor het eerst in actie te zien, nu met 5min Trailer

 


2
Posted 15/05/2014 by

*UPDATE*

We hebben nu ook een volledig trailer van de serie. Daarin krijgen we oa. de Weather Wizard te zien. Op de andere Rogues leden zal het wachten zijn tot de serie. Het geeft ook duidelijk de sfeer van de reeks weer, deze gaat meer superkrachten bevatten dan zijn grote broer Arrow.

——-

Netwerk The CW en DC Entertainment hebben tijdens de seizoensfinale van Arrow een eerste teaser trailer laten zien van de komende reeks rond The Flash. Daarin zien we acteur Grant Gustin (Glee) in kostuum die een pijl van the Green Arrow in haalt.  Don’t Blink

Forensisch wetenschapper Barry Allen (Gustin) werd al van zijn snelheidskrachten voorzien in een aflevering van Arrow en zal in het najaar van 2014 een spin-offreeks krijgen, inmiddels de tweede live-action reeks rond de Scarlet Speedster. Het nieuwe Flash-kostuum werd gecreëerd door Oscarwinnares Colleen Atwood (Alice in Wonderland, Memoirs of a Geisha). Deze versie van de DC-superheld wordt wederom gebaseerd op Barry Allen, de tweede en meest bekende Flash die voor het eerst verscheen in Showcase #4 (1956).

De pilootaflevering van The Flash wordt geregisseerd door David Nutter (Arrow, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) en de reeks is van de hand van Arrow-producers Andrew Kreisberg & Greg Berlanti, met input van DC’s Chief Creative Officer Geoff Johns. Naast Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, zien we hierin ook o.a. Candice Patton als Barry’s liefdesinteresse Iris West, Michelle Harrison als Barry’s moeder Nora Allen, Jesse L. Martin als detective West, Carlos Valdes als Cisco Ramon/Vibe en Rick Cosnett als Eddie Thawne/Professor ZoomJohn Wesley Shipp, dewelke Barry Allen/The Flash speelde in de jaren 90 tv-reeks, zal ook een korte cameo hebben.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian


2 Comments


 1. avatar
   
  VidelKastroo

  my first thought: Meep meep
 2. avatar
   

  my first thought: wooooow

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.