Random Article


Zack Snyder onthult Ben Affleck als Batman en de nieuwe Batmobile

 


3
Posted 13/05/2014 by

Zack Snyder heeft zojuist Batfleck onthuld. Het allereerste beeld van Ben Affleck als Batman. De veelbesproken casting van de acteur zorgde voor enorm veel controverse en zelfs protestacties.  Of deze nu gaan liggen met dit beeld is de grote vraag. Wij zijn alvast iets meer overtuigd (al was het maar omdat er geen tepels te zien zijn op het kostuum). De afbeelding laat een Batman zien die heel dicht aanleunt bij Nolans Dark Knight Trilogy en Snyders Man of Steel, een realistische tactische look. De Batmobile gaat wel meer naar de oorspronkelijke look uit de eerste films rond DC’s Caped Crusader. Weg is de Tumbler uit de vorige films, al blijven de achterbanden wel sterk aanleunen bij een militair voertuig.

Nu nog wachten op de eerste beelden van Gal Gadot als Wonder Woman, Henry Cavill in zijn aangepast Superman-kostuum en de andere Justice League-leden. Voor de echte release van de Man of Steel-sequel en voorlopig nog niet van een officiële titel voorziene Batman Vs Superman-film gaan we nog een goede twee jaar moeten wachten, deze is voorzien voor 27 april 2016.

Wat vinden jullie van Zack Snyders versie van DC’s Dark Knight?

Ben Affleck als Batman

Ben Affleck als Batman

Batmobile

Batmobile

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian


3 Comments


 1. avatar
   

  o yeah!!! Dat ziet er geweldig uit!
  Ik was al helemaal klaar met de veeeeel te donkere Dark Knight versie, dus ik kijk erg uit naar een nieuwe held!
 2. avatar
   
  quinten7055

  Zie toch loever bale als batman . Maar sta open voor andere suggesties, dus zien wel wat de eerste beelden teweeg brengen.
 3. avatar
   
  Shades29A

  imho, ziet er beeeeeere cool uit! :D
  het Batman logo is ook weer iets nieuw, precies een mix van Brave & The Bold en Chronicles…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.