Random Article


Power Rangers Film Reboot in aantocht

 


1
Posted 07/05/2014 by

Lionsgate en Saban Brands hebben zonet aangekondigd dat er een filmreboot van Mighty Morphin Power Rangers komt. Volgens Saban is Lionsgate, de filmstudio achter o.a. de The Hunger Games-, Twilight– en Divergent-filmfranchises, de ideale plek om de Power Rangers-franchise voor een nieuw publiek te introduceren.

Mighty Morphin Power Rangers startte in 1993 op Fox Kids. De tv-reeks rond een vijftal tieners uit het Amerikaanse stadje Angel Grove die superkrachten, morph suits en toegang tot bijhorende gigantische robots (Zords) verkregen werd een popcultureel fenomeen en een merchandise-imperium om u tegen te zeggen. De reeks gebruikt stock footage uit de Japanse Super Sentai-reeksen van Toei en kent inmiddels een twintigtal seizoenen en twee films. Vorig jaar vierde de franchise haar twintigste verjaardag.

Een releasedatum voor de nieuwe Power Rangers-bioscoopfilm is voorlopig nog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Thrasheffect

    Childhood ruined ?
    Eerst the turtles en nu de rangers :(

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.