Random Article


Eerste Trailer voor Batman prequelreeks Gotham

 


0
Posted 06/05/2014 by

De pilootaflevering van Gotham, de nieuwe politiereeks die zich afspeelt in de thuisstad van DC‘s Batman, werd opgepikt door Fox om uit te bouwen tot een volledige serie. Hierboven kan je de eerste trailer bekijken.

Gotham speelt zich af in een tijd voor de Batman, toen latere politiecommissaris James Gordon (Ben McKenzie) nog een reguliere politiedetective was en Bruce Wayne (David Mazouz) een tiener die aan zijn jarenlange training als misdaadbestrijder begint. Ook zal de show een kijk bieden op de roofmoord op de Waynes en de oorsprongsverhalen tonen van bekende Batman-schurken, zoals Oswald Cobblepot/The Penguin (Robin Lord Taylor), Edward Nigma/The Riddler (Cory Michael Smith) en Selina Kyle/Catwoman (Camren Bicondova). Gotham wordt geproduceerd door The Mentalist-schepper Bruno Heller en de pilootaflevering wordt geregisseerd door Danny Cannon (Judge Dredd, Nikita, CSI: Crime Scene Investigation). Het eerste seizoen zou in het najaar van 2014 van start gaan.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.