Random Article


Winterworld wordt bewerkt tot TV-serie

 


0
Posted 30/04/2014 by

Veel mensen zal de titel Winterworld niet meteen iets zeggen. De comic verscheen oorspronkelijk in 1987 bij het inmiddels ten onder gegane Eclipse Comics. Het verhaal speelt in een post-apocalyptische toekomst waarin de aarde is bedekt onder een pak ijs. Als lezer volg je een aantal mensen die zich verenigd hebben in stammen en elkaar naar het leven staan. De comic werd gemaakt door Chuck Dixon (Batman, The ‘Nam) en Jorge Zaffino (Batman: Black & White, Terror Inc).

De serie werd nu opgepikt door een producent die het samen met uitgever IDW gereed zal maken voor het XBox Live-platform en andere Microsoft-toestellen. De serie zal slechts een beperkt aantal afleveringen kennen. Je zit er geen maanden aan vast.

Dixon liet in een reactie weten dat hij trots is dat de comic van zijn en Zaffino’s hand tot leven zal worden gewekt door capabele partners en een goed formaat om het uit te geven. “Het is een goede tijd om deel uit te maken van de comicbookindustrie in deze opwindende tijd,” aldus de schrijver.

Winterworld keert ook als comic in juni terug onder de vlag van IDW met een nieuwe verhaallijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.