Random Article


Ray Fisher is Cyborg in Batman Vs Superman film

 


0
Posted 25/04/2014 by

Batman Vs Superman, de nog steeds niet van een officiële titel voorziene sequel tot Superman-filmreboot Man of Steel (2013), is opnieuw een stapje dichter om Justice League Light te worden. Henry Cavill zal als Clark Kent/Superman niet enkel gezelschap krijgen van Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman en Gal Gadot als Diana Prince/Wonder Woman, nu meldt Variety ook dat de relatief onbekende Ray Fisher niemand minder dan Victor Stone/Cyborg zal vertolken.

cyborg-rayfisherCyborg verscheen voor het eerst in DC Comics Presents #26 uit 1980 en werd één van de bekendste leden van de New Teen Titans. Sinds de recentste herlancering van het DC Comics-universum in 2011 werd Cyborg een oprichtend lid van de Justice League, de grootste superheldengroep ter wereld. We weten al dat er een scène gefilmd werd rond een footballwedstrijd tussen de universiteitsploegen van Metropolis en Gotham City, dus de kans is groot dat Victor Stone hierin meedoet. In de comics is Stone immers een footballspeler op universiteitsniveau vooraleer hij na een tragisch ongeluk dient getransformeerd te worden tot Cyborg.

In de DVD extra’s tot Man of Steel liet Henry Cavill al weten dat hij Cyborg zag als de ideale brug tussen superhelden en de mensheid, een rol die hij in de Justice League: Origin-verhaallijn eveneens vervulde. Nu Cyborg gecast is, blijft het voorlopig nog afwachten of ook Green Lantern, The Flash en Aquaman een rolletje zullen hebben in de Man of Steel-sequel.

Batman Vs Superman (werktitel) wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder en vliegt vermoedelijk bij ons op 4 mei 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.