Random Article


Bekijk Darwyn Cooke’s Batman Beyond kortfilm

 


0
Posted 21/04/2014 by

Darwyn Cooke (DC: The New Frontier, Batman: Ego) is een van de meest geprezen comicbooktekenaars op Brainfreeze. Hij maakt de veelgeprezen verstrippingen van de Parker-romans en met Before Watchmen: Minutemen zorgde hij zowaar voor de enige Before Watchmen-reeks die de moeite waard was.

Wat niet veel mensen weten is dat Cooke lange tijd als animator werkte voordat hij de overstap maakte naar de comicsindustrie. Zijn stijl geeft natuurlijk al een beetje weg dat hij hevig is beïnvloed door Bruce Timm (Batman: The Animated Series, Justice League Unlimited). In navolging van deze van Timm heeft hij ook een Batman-kortfilm gemaakt om het 75-jarig jubileum van DC‘s Caped Crusader te vieren. Hij koos voor de Batman van de toekomst: Batman Beyond.

Ga hem snel kijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.