Random Article


The Amazing Spider-Man 2 post-credits scène promoot X-Men: Days of Future Past

 


0
Posted 18/04/2014 by

The Amazing Spider-Man 2 loopt vanaf nu in de zalen en bevat – zoals ongeveer elke Marvel-film tegenwoordig – een post-credits scène. Of toch niet helemaal. De volgende films in de The Amazing Spider-Man– en Sinister Six-franchises worden al opgezet op het einde van de film zelf, tussen de credits zie je echter een korte scène uit X-Men: Days of Future Past. Hierin bevrijdt Mystique (Jennifer Lawrence) enkele mutanten van een jonge William Stryker (Josh Helman) in Vietnam.

Hoewel zowel Spider-Man als de X-Men tot Marvel behoren en elkaars pad al vaak hebben gekruist in de comics en animatieseries, moeten we hierna nog geen cross-over op het grote scherm verwachten. De filmrechten van Spidey liggen bij Sony/Columbia, die van Marvel’s vrolijke mutanten bij Fox. Reden voor de gratis X-Men-reclame is The Amazing Spider-Man 2-regisseur Marc Webb. Hij had immers nog een deal met Fox om nog voor deze studio een film te regisseren. Dat ging niet door wegens zijn verplichtingen voor Sony betreffende The Amazing Spider-Man-sequel. In ruil voor de diensten van Webb zal Sony nu gratis Fox’s X-Men: Days of Future Past promoten…

The Amazing Spider-Man 2 loopt nu in de bioscoop. X-Men: Days of Future Past komt eraan op 21 mei.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.