Random Article


Vertigoreeks Scalped op weg naar TV

 


1
Posted 16/04/2014 by

Voordat Jason Aaron doorbrak als schrijver bij Marvel maakte hij samen met de Spaanse tekenaar R.M Guera de comic Scalped voor Vertigo. De noir-misdaadreeks startte in 2007 en draait om de indiaan Dashiell Bad Horse die terugkeert naar het reservaat waar hij is opgegroeid. Daar probeert hij als agent orde te scheppen. In het reservaat krijgt hij te maken met de lokale politiek, georganiseerde misdaad, armoede, drugs en de onvermijdelijke alcoholverslavingen. Maar wie denkt dat Dashiell om louter menslievende redenen is teruggekeerd heeft het mis…

Scalped is nu in productie als tv-reeks. Hiermee sluit het achteraan in een rij met een indrukwekkend aantal DC Comics-adapties op het kleine scherm. Denk hierbij aan tv-series als o.a. The Flash, HourmanConstantine, Preacher en natuurlijk GothamScalped zal worden uitgezonden op WGN America. Doug Jung (Banshee) treedt aan als producer en schrijver.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Ctulu

    Nooit gelezen, klinkt cool :)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.