Random Article


Toby Kebbell is Dr. Doom in Fantastic Four reboot

 


0
Posted 02/04/2014 by

Orange Rising Star Award Nominee AnnouncementNa de officieuze casting van Marvel‘s eerste familie in de opkomende Fantastic Four-filmreboot van Fox, is het nu de beurt aan hun aartsvijand en één van de grootste booswichten ooit. Variety meldt dat de 31-jarige Amerikaanse acteur Toby Kebbell (War Horse, Prince of Persia: The Sands of Time) de rol van Victor Von Doom/Dr. Doom zal spelen in The Fantastic Four.

Dr. Doom verscheen voor het eerst in Fantastic Four #5 uit 1962 en is één van de meest complexe, ambitieuze en narcistische superschurken die er in het superheldengenre rondlopen. Hij is veruit één van de grootste, slimste en meest gevaarlijke booswichten uit het Marvel-universum en zijn jaloezie voor Fantastic Four-leider Reed Richards kent geen grenzen. In het verleden werd hij al vertolkt door Joseph Culp in de onuitgebrachte Fantastic Four-film uit de jaren 90 en door Julian McMahon in de vorige Fantastic Four-filmreeks.

The Fantastic Four wordt geregisseerd door Josh Trank (Chronicle) en loopt vanaf 19 juni 2015 in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.