Random Article


Lex Luthor’s Hair Metal verleden als Sexx Luthor en meer onthuld in Robot Chicken DC Comics Special 2: Villains in Paradise

 


0
Posted 01/04/2014 by

lexluthorrobotchickenHierboven kan je de nieuwste DC All Access bekijken, dewelke deze week een blik achter de schermen werpt bij het maken van Robot Chicken‘s tweede DC Comics Special, getiteld Villains in Paradise. Het hair metal-verleden van Superman’s aartsvijand Lex Luthor (toen Sexx Luthor) zal worden onthuld, zijn tienerdochter Lena begint iets met Superboy en de DC Comics-schurken gaan een dagje naar het strand. Check vooral de strandoutfit van Bizarro. Verder krijgen we ook een kijk op de 22 nieuwe Robot Chicken variant covers die in april enkele DC-comicbookreeksen zullen sieren en een interview met Alfred Molina (Dr. Octopus uit Spider-Man 2), dewelke de stem van Sexx… euhm, Lex Luthor verzorgt.

Robot Chicken DC Comics Special 2: Villains in Paradise start het zevende seizoen van de stop-motion/claymation sitcom en gaat in de VS op 6 april in première op Cartoon Network.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.