Random Article


Hugh Jackman zingt Wolverine: The Musical!

 


0
Posted 01/04/2014 by

De Australische Wolverine-acteur Hugh Jackman bracht onlangs een bezoekje aan de Matt Edmondson Show op BBC Radio 1. Naast zijn rol als Marvel’s geklauwde X-Man is de acteur ook bekend van zijn rollen in enkele musicals. Op de tonen van “Who Am I?” uit Les Misérables werden de twee dan ook meesterlijk samengebracht. Geniet van Wolverine: The Musical!

Jackman is opnieuw te zien als Wolverine in X-Men: Days of Future Past, dewelke op 21 mei in de zalen verschijnt. Ook keert hij terug voor de derde Wolverine-solofilm in 2017. Check ook zeker deze eerdere versie van Wolverine: The Musical, één van de vele spoofs die op het internet circuleren.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.