Random Article


Tweede Trailer voor Jupiter Ascending

 


1
Posted 28/03/2014 by

Een tijd geleden kwam er reeds een korte teaser trailer voor Jupiter Ascending, maar die was niet zo overweldigend. Deze nieuwe, twee en halve minuut durende trailer geeft ons echter een volledig nieuwe indruk van deze sciencefictionfilm met Mila Kunis en Channing Tatum in de hoofdrollen. En die indruk? Ja, dit is gewoon… sci-fi perfectie. Een gevecht voor de aarde, ruimteschepen, battle droids, aliens, superkrachten, véél ontploffingen, noem maar op. Regisseurs de Wachowskis (The Matrix Trilogy, V for Vendetta, Cloud Atlas) hebben er blijkbaar alles dat dit genre geweldig maakt ingestoken. Of de film uiteindelijk de laatste twee delen van de The Matrix-trilogie zal doen vergeten en of Sean Bean al dan niet zal sterven in de film, dat weten we nog niet, maar deze trailer is alvast veelbelovend…

Jupiter Ascending draait rond Jupiter (Kunis), een Russische immigrante,  die door de intergalactische krijger Caine (Tatum) wordt bezocht en weleens in aanmerking zou kunnen komen om de volgende leidster van het universum te worden. De film zal in de Belgische zalen te zien zijn vanaf 23 juli 2014.

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.


One Comment


  1. avatar
     
    Tom

    De eerste trailer overtuigde mij helemaal niet, maar door deze zie ik de film wel weer volledig zitten…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.