Random Article


Dwayne “The Rock” Johnson over zijn DC Comics personage

 


4
Posted 26/03/2014 by

Het is ondertussen geen geheim meer dat Dwayne “The Rock” Johnson (Hercules, The Scorpion King) samen heeft gezeten met DC Entertainment en Warner Bros. om binnenkort een gekend DC Comics-personage te vertolken op het grote scherm. De speculatie gaat van Black Adam, naar Lobo, naar Green Lantern John Stewart tot zelfs Cyborg. We kunnen nog steeds niet met zekerheid zeggen wie The Rock zal spelen in de opkomende Man of Steel-sequel/Superman Vs Batman-film of Justice League-prent. Wat we wel weten is dat zijn rol weleens officieel bevestigd zou kunnen worden op de komende San Diego Comic-Con en dat zijn personage enkele specifieke kwaliteiten bevat, namelijk…

 • Hij moet extreem complex zijn.
 • Hij moet bekend zijn, maar nog niet eerder op het grote scherm tot leven zijn gebracht. Dit zodat Johnson als acteur nog wat bewegingsruimte heeft in de persoonlijkheid van zijn personage.
 • Hij een complete bad-ass moet zijn en zelfs Superman kan evenaren qua krachtniveau.

The Rock liet al weten dat deze drie kwaliteiten/vereisten voor zijn personage nu al bereikt zijn met DC Entertainment en Warner Bros. Ook werd later duidelijk dat het zeker niet draait rond Green Lantern, vermits die rol al enigszins bevestigd zou zijn (lees: waarschijnlijk draait het hier dan terug om Hal Jordan, niet John Stewart).

Momenteel blijft het dus nog wat gissen. Ons geld staat voorlopig op Martian Manhunter aan de heldenkant, of op de kwaadaardige god Darkseid aan de kant van de villains. Wat denken jullie?

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


4 Comments


 1. avatar
   
  Preske

  Shazam/Captain Marvel is volgens mij de beste kanshebber. Lobo is een ronduit vunzing personage, en The Rock heeft graag een clean imago, dus die is al geen keuze. Cyborg komt zelfs niet in de buurt van de kracht van Supes. Black Adam is een villain en ik denk niet dat The Rock dat wilt spelen, hij is altijd al de held geweest (Mummy 2 even uitgezonderd).

  Moest het MM zijn, gaat hij zelf enkel in human form te zien zijn. De rest zal cgi/makeup zijn en dus niet hijzelf. Ik denk dat zijn ego iets te groot is daarvoor :p

  Terwijl als hij Shazam is, hij zelf de held is in humor form.
 2. avatar
   
  KenSpectre

  @Preske: De rock speelt heus niet altijd de held hoor. Hij speelt in andere films ook een slechterik ( Ga niet noemen welken want dat is spoiler aangezien hij begint als een goede).

  Qua clean image hebt ge dan mss weer wel gelijk en dat Lobo out of the question is.
  Ik ben benieuwd in ieder geval wie hij gaat spelen.
 3. avatar
   
  stephk9

  Apocalypse of Doomsday zouden ook nog kunnen.

  @kenspectre: idd hij heeft al meerdere films gespeeld waar hij niet echt op het goede pad zit. Ik zie hem nog zeker een villain spelen in de film(s)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.