Random Article


Hugh Jackman gaat door als Wolverine, Chris Evans stopt als Captain America

 


0
Posted 25/03/2014 by

The-Wolverine-Hugh-Jackman-image-8-600x400Tijdens de opnames voor de tweede Wolverinefilm en X-Men: Days of Future Past brak de discussie los. In deze periode deed Robert Downey Jr. nogal moeilijk over het al dan niet voortzetten van zijn rol als Iron Man. De acteur was financieel helemaal binnengelopen door zijn rol als de gouden Avenger en zag zichzelf de rol niet eeuwig spelen. In het verlengde daarvan zei Hugh Jackman dat de mensen er na dertien jaar niet zomaar vanuit mochten gaan dat hij als 45-jarige de nooit ouder wordende Wolverine nog zou blijven vertolken.

Maar inmiddels meldde de filmwebsite Deadline dat Hugh Jackman heeft getekend voor de derde Wolverine-solofilm. Had iemand ook maar iets anders verwacht? Brainfreeze begreep dat al in november vorig jaar. De derde solofilm rond Marvel’s geklauwde mutant wordt opnieuw geregisseerd door James Mangold (The Wolverine) en komt in 2017 in de zalen. Daarvoor verschijnt echter nog de Days of Future Past-sequel X-Men: Apocalypse. Of Jackman daar ook in te zien zal zijn is nog maar de vraag.

cap5Chris Evans (Fantastic Four, The Avengers) is met zijn 32 lentes dan weer een pak jonger dan Jackman of Downey, maar hij gaf recentelijk in een interview met Variety te kennen dat hij vermoedelijk ook klaar zal zijn met zijn rol als Marvel’s Captain America circa 2017. Evans staat nog onder contract voor de tweede en derde Avengers-films en de derde Captain America-soloprent, maar liet al weten zich na het aflopen van zijn Marvel-contract even uit de acteerwereld terug te willen trekken en eerder achter de camera te kruipen. Het gerucht dat Evans zou stoppen als Steve Rogers wordt dan weer extra kracht bijgezet door de negen films waarvoor zijn mede-acteur Sebastian Stan heeft getekend. In de comics nam het door hem gespeelde personage – Cap’s partner en beste vriend Bucky Barnes, aka de Winter Soldier – het schild en kostuum van Captain America tijdelijk over na de (schijnbare) dood van Steve Rogers in de Civil War/The Death of Captain America-verhaallijnen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Captain America: The Winter Soldier loopt vanaf morgen officieel in de zalen. X-Men: Days of Future Past komt eraan op 21 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.