Random Article


Eerste Trailer voor Hercules met Dwayne “The Rock” Johnson

 


0
Posted 25/03/2014 by

HerculesParamount en MGM hebben, via Machinima, de eerste trailer voor Hercules vrijgegeven. Dit is inmiddels de tweede film dit jaar rond de Griekse halfgod en mythologische held, na de geflopte The Legend of Hercules. Deze versie werd losjes gebaseerd op de comics Hercules: The Thracian Wars en Hercules: The Knives of Kush door Steve Moore en Cris Bolsin uitgegeven door Radical Comics. De zoon van Zeus wordt ditmaal gespeeld door Dwayne “The Rock” Johnson (G.I. Joe: Retaliation, The Scorpion King) en de regie is in handen van Brett Ratner (X-Men: The Last Stand, Rush Hour).

Na zijn twaalf werken en het verlies van zijn familie, heeft Hercules de goden zijn rug toegekeerd en vindt hij zijn enige levensdoel nog in de strijd. Samen met een bende krijgers heeft hij zo’n bloeddorstige reputatie vergaard dat de heren worden ingehuurd door de koning van Thracië om diens leger te trainen. Naast The Rock zijn er nog verdere rollen voor Ian McShane (Pirates of the Caribbean) en John Hurt (Alien). Hercules hakt zich op 27 augustus een weg naar de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.