Random Article


Kelsey Grammer dan toch opnieuw Beast in X-Men: Days of Future Past

 


0
Posted 20/03/2014 by

x-men-beast

Binnenkort is de Frasier– en Cheers-acteur te zien als villain in Transformers: Age of Extinction, maar volgens verschillende bronnen zou Kelsey Grammer toch nog even in de blauwe vacht van Beast kruipen in X-Men: Days of Future Past. Grammer speelde de donzige Hank McCoy – één van de vijf oorspronkelijke X-Men – eerder in X-Men: The Last Stand (2006).

Vermits de zevende prent rond Marvel‘s vrolijke mutanten een tijdreisverhaal wordt, huppelt er natuurlijk ook een jongere versie van Beast rond in de film gespeeld door Nicholas Hoult – dewelke de rol al vertolkte in X-Men: First Class (2011). Deze zal het merendeel van de Beast-scènes op zich nemen. Verwacht wordt dat de oudere Beast van Grammer slechts een korte cameo zal maken (gelijkaardig aan deze van Rebecca Romijn als de oudere Mystique in X-Men: First Class).

X-Men: Days of Future Past speelt zich af in zowel de jaren 60-70 als in een dystopische toekomst en ontleent zijn titel aan de klassieke Marvel-verhaallijn uit 1981 – waarin de mutanten in twee tijdlijnen dienen te vechten om te overleven. De prent combineert de casts van de eerste X-Men-trilogie met deze van X-Men: First Class in een grootschalig tijdreisavontuur. Regisseur van dienst is opnieuw Bryan Singer (X-Men, X2) en de film zal vanaf 21 mei onze tijdlijn komen verstoren. De eerste volledige trailer vind je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.