Random Article


Bekijk een dag uit het leven van Frank Quitely

 


1
Posted 18/03/2014 by

Op BBC 4 wordt al een tijdlang een programma uitgezonden getiteld What Do Artists Do All Day? Hierin wordt, uiteraard, een dag getoond uit het leven van een kunstenaar. Recent was Frank Quitely (All-Star Superman, The Authority, New X-Men) het onderwerp van een aflevering. De tekenaar wordt gevolgd terwijl hij bezig is met het werken aan een nieuwe issue van Jupiter’s Legacy. De Schot laat niet alleen zien hoe hij te werk gaat maar hij vertelt ook het een en ander over zijn carrière en invloeden. Gaat dat zien!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    CK3v1N

    Video werkt niet meer…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.