Random Article


Marvel’s Captain America 3 lijnrecht tegenover DC’s Batman Vs Superman in 2016

 


5
Posted 13/03/2014 by

It’s on!

Batman vs. Captain America

Eind april-begin mei 2016 zullen twee gigantische superheldenblockbusters met elkaar in de clinch gaan aan de filmkassa. Het draait hier om de zopas van een officiële releasedatum voorziene Captain America 3 van Marvel Studios en Walt Disney Pictures versus de Batman Vs Superman-film/Man of Steel-sequel van DC Entertainment en Warner Bros. De films zouden beiden in de Verenigde Staten uitgebracht worden op 6 mei, 2016. Bij ons is dat naar goeie gewoonte een weekje vroeger, namelijk op 27 april.

De derde Captain America-film zal opnieuw geregisseerd worden door de gebroeders Russo, dewelke met de opkomende Captain America: The Winter Soldier veruit één van de beste Marvel-films tot hiertoe hebben afgeleverd. De derde film rond de Star-Spangled Avenger komt er sowieso, maar de regisseurs lieten alvast weten zich nog ietwat te laten leiden door de reacties van het publiek en de critici op de tweede prent. Ondanks eerdere geruchten deze week rond een op til staande acteerpauze van hoofdacteur Chris Evans, staat hij nog onder contract voor nog drie van zijn oorspronkelijke zes Marvel-films (Avengers: Age of Ultron, Captain America 3 en The Avengers 3, zijn cameo in Thor: The Dark World telde niet mee). Zijn tegenspeler Sebastian Stan, dewelke de Winter Soldier vertolkt, heeft er slechts twee van de negen (!) achter de rug.

superman_mjolnir_shieldOndertussen heersen er ook geruchten dat de voorlopig nog niet van een officiële titel voorziene en de bijna een jaar verlate Batman Vs Superman-film ook een weekje vroeger zal openen in de VS (namelijk op 29 april), maar daar lijkt voorlopig nog niet veel van aan te zijn. De sequel op Man of Steel wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder en ziet Henry Cavill terugkeren als Superman en Amy Adams als Lois Lane. Ben Affleck vertolkt Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor en Gal Gadot brengt voor het eerst Wonder Woman naar het grote scherm.

De kans blijft echter klein dat beide films werkelijk overal ter wereld in dezelfde week zullen openen, maar sowieso strijden deze twee superheldenknallers om de box office in de lente van 2016. De Sentinel of Liberty tegen de World’s Finest. Marvel versus DC. Place your bets!

Captain-America-How-It-Should-Have-Ended

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


5 Comments


 1. avatar
   
  Desperado

  Bats vs Super wint zonder twijfel de box office. De twee grootste DC kanonnen winnen met gemak van Mr. Stars & Stripes…
 2. avatar
   
  Donnie Darko

  Als deze tezamen zouden uitkomen dan kan dat alleen maar in het nadeel zijn van beide films (qua box-office dan)…
  Persoonlijk interesseert Bats vs Super me meer. Dat is ook de reden waarom ik dit een stomme zet vind van Marvel.
 3. avatar
   
  Arno

  Die onderlinge concurrentie lijkt me wel goed voor de hype hoor, kijk maar naar de console wars. Captain America maakt echter geen schijn van kans tegen Batman en Superman, tenzij hij vergezeld wordt door Iron Man of de Avengers.
 4. avatar
   
  game_paradise

  voor mij gaat Captain America voor ben geen Marvel fan want zien Batman en Super man ook graag maar Captain America is gewoon een onderdeel van een groter verhaal waar we bij Batman en Superman nog steeds op Justice Leageu zitten te wachten Marvel heeft hier al de voorsprong geregeld door 2 Avengers films waar DC gewoon Marvel na aapt met Justice Leageu

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.