Random Article


Bekijk 4 minuten van Captain America: The Winter Soldier

 


1
Posted 06/03/2014 by

captainamerica2-winter-soldier-posterHierboven kan je een viertal minuten van Captain America: The Winter Soldier bekijken, Marvel‘s opkomende blockbuster rond de Star-Spangled Avenger. We zien hierin Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Brock Rumlow/Crossbones (Frank Grillo) en enkele S.H.I.E.L.D.-agenten een gijzelingssituatie tegemoet gaan, dewelke werd gecreëerd door de terrorist Georges Batroc/Batroc the Leaper (Georges St. Pierre). Hierna wordt er een volledig nieuwe trailer getoond (rond 2:46).

De opkomende sequel tot Captain America: The First Avenger (2011) en The Avengers (2012) ziet Chris Evans voor de derde maal in de huid kruipen van Steve Rogers/Captain America. Na de gebeurtenissen uit The Avengers moet Cap zich nog steeds aanpassen aan zijn nieuwe leven als een man buiten zijn tijd en trekt hij op missies voor defensieorganisatie S.H.I.E.L.D. (met o.a. Samuel L. Jackson als Nick Fury, Cobie Smulders als Maria Hill, Scarlett Johansson als de Black Widow en Anthony Mackie als Cap’s gekende partner de Falcon). Ook krijgt hij te maken met een wel zeer bekend gezicht uit zijn verleden, de Winter Soldier (Sebastian Stan), en de corruptie binnenin S.H.I.E.L.D. (met name Robert Redford als Alexander Pierce).

Captain America: The Winter Soldier ontleent titel en plot aan de gelijknamige Marvel-verhaallijn uit 2005 en wordt een superheldenfilm/politieke thriller geregisseerd door Anthony en Joe Russo. Cap’s machtige schild slingert vanaf 26 maart bij ons terug rond in de zalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Thrasheffect

    Hell to the yes! :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.