Random Article


Nieuwe Trailer Teasers voor X-Men: Days of Future Past

 


3
Posted 25/02/2014 by

x-men-days-of-future-past20th Century Fox wacht nog eventjes af met een nieuwe trailer vrij te geven voor X-Men: Days of Future Past – de opkomende zevende film rond Marvel‘s vrolijke mutanten en de duurste comicbookfilm tot hiertoe (alsook de grootste Fox-filmproductie ooit, op Avatar na). Na de eerder vrijgegeven 7 seconden beeldmateriaal (zie hieronder) slaat regisseur Bryan Singer opnieuw toe op Instagram met nog eens 6 seconden trailertijd. Hierbij weten we ook dat een tweede, volledige trailer niet lang meer op zich zal laten wachten…

X-Men: Days of Future Past speelt zich af in zowel de jaren 60-70 als in een dystopische toekomst en ontleent zijn titel aan de klassieke Marvel-verhaallijn uit 1981 – waarin de mutanten in twee tijdlijnen dienen te vechten om te overleven. De prent combineert de casts van de eerste X-Men-trilogie met deze van X-Men: First Class in een grootschalig tijdreisavontuur, met o.a. Hugh Jackman als de doorheen de tijd reizende Wolverine, Jennifer Lawrence als Mystique, James McAvoy en Patrick Stewart als de jonge/oude professor Charles Xavier, Michael Fassbender en Ian McKellen als de jonge/oude Magneto, Halle Berry als Storm, Ellen Page als Kitty Pryde, Nicholas Hoult als Beast en Peter Dinklage als Bolivar Trask – schepper van de gigantische mutantenjagende Sentinel-robots.

Regisseur van dienst is opnieuw Bryan Singer (X-Men, X2) en de film zal vanaf 21 mei onze tijdlijn komen verstoren. De eerste volledige trailer vind je hier.

xmendofp

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


3 Comments


  1. avatar
     
    Zobator

    Hmm, op de foto staat wolverine terug met adamantium klauwen? K ben benieuwd hoe dat zit :p

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.