Random Article


RoboCop Remake dan toch in Belgische bioscoopzalen!

 


2
Posted 24/02/2014 by

Het was even schrikken toen de reboot van RoboCop – sinds februari in de meeste Europese en internationale bioscoopzalen – niet in België zou uitkomen. Zonet heeft Sony Pictures ons echter gecontacteerd en dan toch een officiële Belgische releasedatum voor de prent bevestigd. RoboCop zal vanaf 7 mei bij ons te zien zijn en Sony Pictures Releasing is de distributeur. Hier kan je alvast onze review van de film lezen.

De nieuwe RoboCop wordt geregisseerd door José Padilha (Elite Squad) en de hoofdrol wordt vertolkt door Joel Kinnaman (Easy Money). De reboot van de gelijknamige sciencefictionklassieker van Paul Verhoeven uit 1987 vertelt opnieuw het verhaal van Alex Murphy, een politieagent in Detroit die, nadat hij fataal gewond geraakte, wordt omgetoverd tot een cyborg en de toekomst van de misdaadbestrijding dankzij het roboticabedrijf OmniCorp. Ondanks zijn programmatie om de orde te handhaven en OmniCorp te gehoorzamen, conflicteren Murphy’s menselijke emoties met zijn besturingssysteem…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   

  7 mei??!!! hahahahahahahahaha
 2. avatar
   
  Dieter

  Tegen dan heeft iedereen hem al gedownload. Ze hebben bij Sony blijkbaar nog altijd niet de link gelegd tussen piraterij en beschikbaarheid

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.