Random Article


Godzilla is gigantisch in nieuwe poster

 


1
Posted 21/02/2014 by

Godzilla toont precies waarom hij de koning der filmmonsters wordt genoemd in een nieuwe poster voor de opkomende Amerikaanse reboot van regisseur Gareth Edwards. De gigantische reuzenhagedis torent uit boven San Francisco en lijkt ongeveer een goeie vijf keer groter te zijn dan de Kaiju’s uit Pacific Rim.

Godzilla is de tweede Amerikaanse prent rond het bekendste Japanse filmmonster aller tijden en wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Warner Bros. in hun laatste samenwerking. De nieuwe film zal Tokio’s favoriete bezoeker voorstellen als een “vreselijke, niet te stoppen natuurkracht“. Godzilla/Gojira zou overigens niet het enige monster zijn dat in de film te zien is. De menselijke hoofdrollen worden dan weer weggelegd voor Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Ken Watanabe (Inception), Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron) en Bryan Cranston (Breaking Bad). Godzilla walst vanaf 14 mei, 2014 de bioscoopzalen plat. De trailer kan je hier bekijken.

godzilla

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.