Random Article


Terminator: Genesis – Jai Courtney is de nieuwe Kyle Reese

 


2
Posted 20/02/2014 by

Jai Courtney, bekend van zijn rollen in o.a. A Good Day to Die Hard, Jack Reacher en I, Frankenstein, werd gecast als de nieuwe Kyle Reese in de vijfde Terminator-film, getiteld Terminator: Genesis. Hij laat hierbij andere frontrunner Boyd Holbrook achter zich en volgt Michael Biehn (The Terminator) en Anton Yelchin (Terminator Salvation) op als de gekende verzetsstrijder uit de toekomst, die uiteindelijk de vader wordt van verzetsheld John Connor. Eerder raakte al bekend dat Game of Thrones-ster Emilia Clarke Sarah Connor zal spelen, terwijl Jason Clarke in gesprek is voor de rol van John Connor.

Terminator: Genesis wordt een reboot van de sciencefictionfranchise en ziet Arnold Schwarzenegger terugkeren naar één van zijn meest iconische rollen als de T-800-cyborg uit de toekomst. De prent wordt geregisseerd door Alan Taylor (Thor: The Dark World, Game of Thrones) en zal op 1 juli, 2015 in de zalen verschijnen. Rond de verhaallijn is nog niets bekend, maar Deadline meldt dat er weleens “een trip naar de toekomst” kan inzitten…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


2 Comments


 1. avatar
   
  Ctulu

  Too many reboots …
 2. avatar
   
  Veruca

  :o

  Varro speelde mee in I, Frankenstein? Had hem helemaal niet herkend.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.