Random Article


Jada Pinkett Smith trekt naar Gotham

 


0
Posted 20/02/2014 by

Volgens Deadline zou Jada Pinkett Smith (The Matrix: Reloaded) een rol hebben gescoord in Gotham, de opkomende politiereeks van Fox gebaseerd op de thuisstad van DC‘s Batman. Ze zal Fish Mooney spelen, een personage dat niet in de comics voorkomt. Mooney is een sadistische, roekeloze gangster, eigenares van een notoire nachtclub en kan mensen lezen als een open boek. Ook zal ze in het begin van de reeks de bazin zijn van Oswald Cobblepot, de latere Penguin gespeeld door Robin Lord Taylor.

In Gotham volgen we de jonge politiedetective James Gordon (Ben McKenzie) en een nog jongere Bruce Wayne die aan zijn weg timmert om de Batman te worden. Verschillende gekende villains en zijpersonages uit de Batman-mythos zullen de revue passeren, waaronder Sean Pertwee als butler Alfred Pennyworth, Zabryna Guevara als politiekapitein Sarah Essen, Erin Richards als Gordon’s vrouw Barbara Kean en Donal Logue als Gordon’s partner/mentor Harvey Bullock.

Gotham wordt geproduceerd door The Mentalist-schepper Bruno Heller en de pilootaflevering wordt geregisseerd door Danny Cannon (Judge Dredd, Nikita, CSI: Crime Scene Investigation). De serie zou al in het najaar van 2014 kunnen opgepikt worden.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.