Random Article


Marvel werkt aan een Black Widow solofilm

 


0
Posted 18/02/2014 by

Marvel Studios-president Kevin Feige gaf een interview aan Total Film om de nieuwe Captain America-film te promoten. Hij laat echter ook iets anders weten. Er wordt gewerkt aan een Black Widow-film.

Er gaan stemmen op dat er ook weleens een film met een vrouwelijke superheld in de bioscoop zou moeten verschijnen. In principe is Warner Bros. met Wonder Woman in het voordeel. Maar met deze aas uit de mouw laat Marvel Studios zien dat ze nog niet zijn uitgespeeld.

Het personage is sinds haar eerste optreden in Iron Man 2 en later The Avengers aardig populair geworden. De rol van Black Widow (gespeeld door Scarlett Johansson) in Captain America: The Winter Soldier is aardig uitgebreid ten opzichte van wat oorspronkelijk de bedoeling was. Marvel lijkt het publiek alvast op te warmen voor een Black Widow-soloprent. “De spionne zal in deze nieuwe Captain America-film diep in haar verleden en karakter duiken en dat is een prima uitgangspunt voor een eigen film,” aldus Feige.

De vraag is natuurlijk of we al een Black Widow-film gaan zien in Marvel’s Phase 3? Er wordt momenteel gesproken met Scarlett Johansson aangezien haar contract bij Marvel afloopt.  Ze heeft het personage vormgegeven voor het grote publiek, dus zij heeft de touwtjes in handen. De vraag is of Marvel haar kan verleiden om de rol te vervolgen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.