Random Article


Nieuwe Trailer voor Game of Thrones Seizoen 4

 


0
Posted 17/02/2014 by

HBO heeft de tweede trailer, getiteld “Vengeance“, vrijgegeven voor het vierde seizoen van Game of Thrones, de succesvolle epic fantasyreeks gebaseerd op de A Song of Ice & Fire-romans van George R.R. Martin. Seizoen vier belooft de tweede helft te adapteren van A Storm of Swords, het derde boek in de saga.

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones telt opnieuw tien afleveringen en gaat op 6 april van start op HBO. De eerste aflevering wordt geschreven en geregisseerd door hoofdproducers David Benioff en D.B. Weiss, terwijl de tweede aflevering geschreven zal worden door George R.R. Martin zelf.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.