Random Article


Eerste Footage van Star Wars: Rebels

 


0
Posted 17/02/2014 by

star-wars-rebels-full-cast

Disney en Lucasfilm hebben enkele promo’s en een castfoto de wereld ingestuurd voor Star Wars: Rebels, de opkomende nieuwe CGI-animatiereeks gebaseerd op George Lucas‘ sci-fi epos. Rebels speelt zich af tussen Episode III: Revenge of the Sith en Episode VI: A New Hope, waar het zopas opgestarte Galactic Empire haar duistere invloed doorheen het ganse universum laat gelden. In de serie zullen we voornamelijk een rebelse Jedi-ridder genaamd Kanan (Freddie Prinze, Jr.) volgen en een hoop andere rebellen uit het sterrenschip Ghost.

De reeks zal in de herfst haar debuut maken op het Disney Channel met een één uur durende special. Daarna zal de serie te zien zijn op Disney XD. Executive producers van dienst zijn Simon Kinberg (The Fantastic Four, X-Men: Days of Future Past), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars) en Greg Weisman (The Spectacular Spider-Man, Superman/Batman: Apocalypse).


Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.