Random Article


Ben McKenzie is Gotham’s nieuwste James Gordon

 


0
Posted 09/02/2014 by

Ben McKenzie (Southland, The OC) zal de hoofdrol van de jonge detective James Gordon vertolken in Gotham, de opkomende tv-reeks van Fox en DC Entertainment gebaseerd op Batman‘s thuisstad. Dit is niet McKenzie’s eerste rol in het DC-universum, want hij sprak eerder al de stem in van Bruce Wayne/Batman in de animatiefilm Batman: Year One.

Gotham speelt zich af in een tijd voor de Batman, toen latere politiecommissaris James Gordon nog een reguliere politiedetective was en Bruce Wayne een tiener die aan zijn jarenlange training als misdaadbestrijder begint. Ook zal de show een kijk bieden op de roofmoord op de Waynes en de oorsprongsverhalen tonen van bekende Batman-schurken, zoals Oswald Cobblepot/The Penguin. Gotham wordt geproduceerd door The Mentalist-schepper Bruno Heller en de pilootaflevering wordt geregisseerd door Danny Cannon (Judge Dredd, Nikita, CSI: Crime Scene Investigation). De serie zou voor het najaar van 2014 kunnen opgepikt worden.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.