Random Article


Sappige Weetjes/Spoilers en Nieuwe Foto’s voor X-Men: Days of Future Past

 


0
Posted 29/01/2014 by

Zoals steeds nemen we het met een stevige korrel zout, maar onder de vier nieuwe foto’s van Empire Magazine kan je een hoop plotweetjes/spoilers alsook de mogelijke link tot sequel X-Men: Apocalypse vinden voor X-Men: Days of Future Past – de opkomende zevende film in de X-Men-franchise van Marvel en Fox. De film wordt opnieuw geregisseerd door Bryan Singer (X-Men, X2), adapteert het klassieke tijdreisavontuur dat voor het eerst verscheen in Marvel’s Uncanny X-Men-comics uit 1981 en combineert hierbij de oudere cast uit de eerste X-Men-trilogie met de jongere uit X-Men: First Class.

X-Men: Days of Future Past is vanaf 21 mei in de bioscoopzalen te zien.

xmen1

Sunspot, Kitty Pryde, Iceman en Colossus in de toekomst

xmen2

Magneto in de toekomst

xmen3

Wolverine in het verleden

xmen4

Mystique in het verleden

Spoiler Territory
 • Een jonge Jean Grey is te zien in het verleden.
 • Cannonball verschijnt in een toekomstig vluchtelingenkamp voor mutanten dat wordt aangevallen door Sentinels.
 • Rogue werd gevangengenomen zodat de Sentinels haar krachten kunnen dupliceren en tegen mutanten gebruiken. De X-Men redden haar echter, en door de genetische manipulatie van de Sentinels is ze tijdelijk supersterk en kan ze vliegen tijdens de ontsnapping.
 • De Sentinels zijn gemaakt van gemagnetiseerde platen en kunnen hierbij hun vorm veranderen, waardoor ze smaller of breder kunnen worden. Wanneer ze de krachten van Rogue verkrijgen zijn ze helemaal niet meer te stoppen. Dat is dan ook de reden dat de X-Men het verleden willen veranderen om deze oorlog te voorkomen.
 • Er is een militaire mutanteneenheid in 1972, geleid door William Stryker. Havok en Toad maken hier deel van uit.
 • Banshee heeft de X-Men verlaten om bij zijn familie te zijn en Emma Frost werd opnieuw gevangen genomen door de overheid. Magneto gaat de moeite niet meer doen om haar (opnieuw) uit te breken.
 • Mystique vermoordt president Kennedy. Magneto probeerde haar te stoppen en werd hierbij gevangen genomen en in de eenheid van Stryker geplaatst. Dit maakte echter deel uit van zijn plan. Mystique wil later president Nixon vermoorden zodat Magneto kan ontsnappen.
 • Mystique trekt naar Saigon om de mutanteneenheid van Stryker hun vrijheid te geven. Toad neemt deze kans met beide handen aan, waardoor hij bij de Brotherhood terechtkomt.
 • De tijdlijn versplintert op het einde van de film. De originele tijdlijn (X-Men, X2, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine en The Wolverine) blijft hetzelfde, maar de nieuwe tijdlijn (First Class) is een blanco blad waar eender wat kan gebeuren. De oudere Xavier vermeldt nog dat hij de andere tijdlijn kan “voelen”.
 • De jonge Beast en oudere Mystique hebben een klein moment waarin Beast zich verontschuldigt geen betere toekomst te hebben gecreëerd. Zij verontschuldigt zich dan weer omdat ze het verleden niet kon veranderen. Beast heeft nog steeds een kleine crush op Mystique en valt zelfs Magneto aan tijdens de moord op Kennedy, denkende dat hij haar pijn wil doen.
 • Wolverine’s brein blijft in zijn lichaam van 1972. Zijn toekomstige zelf blijft in een comateuze staat.
 • De schuilplaats van de toekomstige X-Men is een eeuwenoude tombe, waarin natuurlijk Apocalypse ligt te slapen. Hij wordt wakker op het einde. De comateuze Wolverine zou zijn eerste Horseman kunnen zijn in X-Men: Apocalypse, gelijkaardig aan die keer dat Logan gehersenspoeld werd tot Death in de comics.

Sommige stukken hiervan zullen zeker wel waar zijn wanneer je de vrijgegeven foto’s ziet en de commentaren van de crew erop naleest (het versplinteren van de tijdlijn, de militaire unit van Stryker, de vormveranderende Sentinels, de tombe van Apocalypse), over anderen zijn we iets sceptischer (de scène met Rogue lijkt te actievol om niet te gebruiken en de rol van Wolverine als eerste Horseman).

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.