Random Article


Gebroeders Russo keren terug voor Captain America 3

 


0
Posted 29/01/2014 by

la_ca_0102_Captain_AmericaCaptain America: The Winter Soldier, Marvel Studios‘ tweede soloprent rond de Star-Spangled Avenger, komt pas eind maart in de zalen, maar inmiddels is er al sprake van een Captain America 3. Volgens Variety zou Marvel zwaar onder de indruk zijn en al gesprekken hebben met regisseurs Anthony en Joe Russo (You, Me and Dupree) om terug te keren voor een mogelijke derde film. Natuurlijk wordt nog afgewacht hoe de prent het er vanaf zal brengen aan de kassa, maar dit toont wel dat Marvel en Disney enorm veel vertrouwen hebben in de Captain America: The First Avenger- en The Avengers-sequel. De film werd eerder al bekroond tot “de beste film die Marvel ooit gemaakt heeft” door Ed Brubaker, schrijver van de The Winter Soldier-verhaallijn waarop de prent werd gebaseerd.

Eerdere regisseurs die van Marvel mochten terugkomen waren Jon Favreau (Iron Man en Iron Man 2) en Joss Whedon (The Avengers en The Avengers: Age of Ultron).

Captain America: The Winter Soldier zet Phase Two van het Marvel-filmuniversum verder en ziet Chris Evans voor de derde keer het schild van Steve Rogers/Captain America oppakken in een hedendaags avontuur dat wordt omschreven als deels superheldenfilm/deels politieke thriller. De film loopt bij ons vanaf 26 maart al in de zalen. Bekijk hier de trailer.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.